Exphil og exfac på Cuba!

Hei!

På grunn av manglende wi-fi og generell tilknytning til omverden, har vi på Cuba ikke fått publisert noen blogginnlegg før nå! Dette er forøvrig mitt tredje forsøk på å poste samme innlegg, så skyld det på Cuba om det kommer mange ganger på rad. Jeg skal derimot prøve å gjøre opp for dette fraværet med jevnlige oppdateringer (spamming?) om hvordan vi har hatt det her siden vi dro fra Norge for to måneder siden! 

Utsikt over Vedado fra leiligheten til fire av Gostudy-studentene!

Vi er ni stykker i ex-phil og ex-fac-klassen, samt en god gjeng som tar spansk på universitetet av Havanna. Vi har to timer skole til dagen, og avslutter kl 11.00 med en klassisk cubansk skolelunsj. (Ris, bønner og noe kjøtt eller grønnsaker!) Altså er det masse god tid til utforskning av byen! Havanna er en utrolig merkelig og spesiell by, og det har vært et eventyr å få være her så lenge. Til tross for manko på alt fra vann og såpe til sjokolade og sko, er det en opplevelse jeg virkelig aldri ville vært foruten. Å studere i Havanna anbefales til alle nysgjerrige, tøffe og eventyrlystne studenter der ute. 

Jeg vil poste mer om utfluktene vi har vært på siden! Enn så lenge kan dere bryne dere på denne korte introduksjonen av hvordan livet på Cuba er. 

Dette er utsikten fra vår leilighet. Vi bor fire stykker sammen, og to og to på rom. Veldig koselig! Man blir godt kjent. Bak palmetreet er det et fruktmarked med billige (og alltid perfekte) avokadoer og mangoer! Veldig digg.

– Ingeborg, exphil og exfac på Cuba

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *