Charity auction

Tradisjonen tro arrangeres det auksjon til innsamling for barnehjem her på Bali. Mange av oss har gledet seg veldig til dette, både fordi det meldes om god stemning hvert år, og fordi muligheten til å anskaffe norsk sjokolade eller smågodt samtidig som man hjelper disse barna er en god deal for nordmenn flest etter 3 mnd i utlandet.

Vi ankommer hotellet og trer inn på den røde løperen i flotte dresser og kjoler. Drikkevarer anskaffes, og auksjonen er straks i gang. Innimellom blir det pauser med underholding fra barna eller studentene. Mat var det også å få. Stemningen er stadig stigende, og auksjonen går over all forventing.

Alt i fra PT-timer til knekkebrød går for millioner av rupiah. En av knekkebrødpakkene gikk for hele 17 millioner rupiah, og når kvelden var over var det samlet inn hele 280 000 000! Ny rekord, og en viktig innsamling har så absolutt nådd målet for kvelden.

Takk til alle studenter og til alle kjente og kjære der hjemme som har hjulpet oss i mål! Vi hadde en fantastisk flott kveld.

Severin

Personlig trener – Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *