Ex.phil/Ex.fac med kulturforståelse, Bali vår 2015

Hei! Vi er to studenter med navn Andrea Drevvatne Hugvik og Marte Sandjord, som skal blogge for ex.phil dette semesteret. Vi er begge jenter som elsker å reise, oppleve nye ting og bli kjent med mange nye fjes. Derfor var utenlandsstudiet med GoStudy midt i blinken for oss. To uker har allerede gått siden vi ankom Bali og vi trives veldig godt. 

Ex.phil/Ex.fac med kulturforståelse er et studie som er støttet av lånekassen og fullført eksamen gir 30 studiepoeng. Her på Bali har vi en norsk foreleser med 20 års erfaring, som er flink på å gjøre timene gøy og stoffet lett å lære seg. Klasserommet ligger allerede på campus, så etter skolen er det bare å hoppe i bassenget og nyte den sterke Bali-sola. Det at vi bor og studerer på samme sted, gjør også at samholdet mellom oss studenter blir svært godt. 

De to første ukene har vi brukt til å bli kjent med våre medstudenter, men også på å utforske noe av det øya har å tilby! 

Her er et bilde av oss (Andrea til venstre og Marte til høyre) fra vår utflukt til Dreamland Beach i Uluwatu. Nydelig strand! 

Andrea & Marte
Bali – Ex.phil/Ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *