Fallskjermhopping og vinsmaking

Nok en uke er forbi, men for en uke ! Opplevelser, spenning og nervøsitet er stikkordene i dette innlegget. På torsdagen hadde vi det som kalles “auction night”. Det gikk ut på at alle samlet seg nede i Basement. For de som nettopp har begynt å lese bloggen er Basement selve møtestedet for studentene på ICMS. Her spilles det musikk, folk danser og vi har vår egen bar! Tilbake til denne “auction night”. Hovedsakelig gikk det ut på at elever på skolen skulle fremføre enten en dans/sang hvor pengene gikk til veldedighet. Lurer på om det var unger med laukemi? Kvelden var spennende, pengboken ble tømt og morgendagen var forferdelig. 

Når helgen endelig kom var det to ting som sto på planen. På fredagen gjorde engelskklassen og idrettsklassen fallskjermhopping. For en absurd opplevelse! Vi var ca 30-40 stk som hadde lyst til å hoppe frivillig ut av et helt velfungerende fly 14000 fot fra bakken. Vi må være gale alle sammen. Men følelsen av å sitte på kanten, kjenne vinden blåse deg i ansiktet og så se ned på bakken til du plutselig hopper ut og hele verden spinner rundt og rundt, er så magisk, men samtidig så absurd at man bare må prøve det. Aldri kommer man heller til å oppnå en slik ro i kroppen som når fallskjermen utløses og du bare sitter og ser utover verden. ANBEFALES.

 

 

 

 

 

 

På lørdagen dro vi på vinsmaking i Hunter Valley. Vi sto opp 7 am (7 om morgenen) og tok bussen i ca 3 timer. Der ble vi møtt av en slags landsby og smakingen begynte. Vi prøvde 2-4 forskjellige hvitvin, noe rødvin før vi så dro videre. Slik foregikk store deler av dagen og det var topp stemning på en vidunderlig vakker dag. 

 

Denne uken drar de fleste bort fra campus under påskeferien. Ex.phil studentene er vell de eneste som ikke har fri. Oppholdet her er fortsatt en eneste stor drøm og vi gruer oss til tomheten som venter i Norge.

Om du skal studere neste termin og har spørsmål så er det bare å sende meg en mail – arneulland@gmail.com eller finne meg på facebook.

Arne Magnus Ulland

Sydney 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *