Enda en uke har gått og vi har koset oss masse! På mandag hadde vi filmkveld og såg  filmen Rio. Jeg har faktisk aldri sett den før, men den var jo bare helt utrolig søt. Det var ekstra artig å se den siden vi har vært i Rio og i filmen såg det akkurat likens ut. De hadde fått med jesusstatuen, sukkertoppen, copacabana, sambaskolen og så var både karnevalet og hanggliding med i filmen, og det var veldig artig siden vi har vært med på det. Den skal jeg se på sammen med de hjemme og forklare dem alt vi har gjort og hvor vi har vært. På tirsdag fikk ordnet det slik at vi begynte på skolen en time tidligere og dermed fikk gå slik at vi rakk halv 11 båten til lopes mendes. Der tilbrakte vi resten av dage og de som ikke hadde vært der før ble like overrasket over hvor fint det var som jeg ble første gangen.Bare irriterer meg at det ikke synes hvor pent det faktisk er på bildene.

Så fikk jeg liten pakke fra bestevenninna mi her om dagen. Den varmet veldig! Har savnet norsk mat utrolig mye. Å spesielt lakris!

 I går hadde vi en liten fest og det var kjempegøy! Vi spiste pizza og koste oss masse. Slenger ut noen bilder fra festen også. 

Randi

Brasil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *