Tilbake på skolebenken!

Da var vi tilbake til hverdagen etter en deilig ferie! Jeg og syv andre jenter tilbringte som sagt ferien i Thailand, og det var helt fantastisk. Thailand er latterlig billig, og de fleste stedene ga vi mellom 40-80 bath for en middag, noe som tilsvarer 8-15 norske kr. ALT er billig og de hadde også kjempe mange bra butikker, som Zara, Mango, Aldo osv. Skal definitivt tilbake dit engang i livet! Mange andre studenter var på Gili i ferien, mens noen var i andre land, som for eksempel Malaysia. Tror alle hadde det topp i alle fall!

Nå har vi begynt med nytt fag på skolen, idrettspedagogikk, og ny sport – nemlig karate! Så ikke så lyst på det, i og med at det høres veldig … Bruce Lee ut. MEN det er faktisk veldig morsomt, så det blir bra :) Treneren vår heter Espen Karlsen og er en av de høyeste graderte i Norge i karate stilarten Wado Ryu.

I dag fikk jeg ENDELIG pakken min også! Oh lykke!! Mange gode, norske ting ♥ Hvis man venter pakke hjemmefra må man forvente at det i alle fall tar to uker. Min tok fem uker i og med at da pakken endelig kom var vi i Thailand og ingen var her til å ta den imot. Da var det bare å raide alle postkontorene i ”nærheten”, og tilslutt fant vi pakkene våres, en på postkontoret i Denpasar ved flyplassen, og en på Kuta Postoffice. Kanskje greit å vite at de store pakkene kommer til Kuta, mens pakker som er sendt som brev kommer til Denpasar.

Glutenfrie ting ++, kjeks, kort, bilder og dundersalt! Takk til mamma, pappa og lillesøster ♥ To ting du ikke finner i dette landet: glutenfrie ting og salt godteri. Hvis du har cøliaki/glutenallergi, forvent å ikke bli forstått haha. De skjønner virkelig ingenting, så ikke regn med å få servert glutenfri pasta osv :p Det er også sånn at det er uhøflig for balinesere å si ”hæ” hvis de ikke skjønner hva du sier, så ofte bare later de som de forstår deg og sier ja. Så da er det lureste å bare spør om å få uten brød osv.

Nå er vi klare for en skikkelig bra helg! Konsert med CC Cowboys på Canggu Club ikveld, Come Together fest på lørdagen, som er en fest for alle norske studenter på Bali: GOstudy, Active Education, Gateway College og Kulturakademiet, og temaet er 70, 80 og 90-talls! Kan jo ikke bli noe annet enn bra?! Og på søndagen får vi besøk av barn fra barnehjemmet og skal leke med dem hele dagen :)

Ønsker alle andre en super helg!

Oda Vår, 
Bali.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *