Felíz cumpleaños, Kamilla!

Alt går strålende her i Puerto Escondido. Dette til tross for at solstrålene har vært fraværende i store deler av den siste uka. Regnsesongen skulle egentlig vært ferdig for over en uke siden, men likevel regner det nesten hver dag nå. Kanskje like greit, siden gråværet gjør det lettere å fokusere på skolearbeidet.

I går hadde Kamilla bursdag! For anledningen ble det stelt i stand en skikkelig overraskelsesbursdag her på hotellet. Dessverre hadde vår kjære resepsjonist, Jupiter, delvis røpt oss tidligere på dagen. Likevel tror jeg at Kamilla ikke helt forestilte seg det som var i vente. For det første ble det servert ekte NORSK taco! Bursdagsjenta har nevnt det store savnet til norsk taco minst annenhver dag, så da passet det perfekt for anledningen. Meksikansk taco er nemlig noe helt annet enn hva vi forbinder det med der hjemme. Etter hovedretten ble det servert bursdagskake. Og selvfølgelig flere shots mezcal, for de som enda ikke har fått nok av det. 

Etter maten ble det satt i gang flere leker, i ekte barnebursdagstil. Voksne barn leker best, vet du. Stolleken og limbo ble fulgt opp med en heftig ølstafett og beer pong. I tillegg fikk bursdagsbarnet prøvd seg på en skikkelig piñata. Det er tydeligvis ikke så lett som det ser ut til! Vi prøvde oss en tur på byen, selv om onsdag kanskje er den mest rolige dagen ute i Puerto. Heldigvis fant vi en nesten tom karaokebar, der vi beslagla mikrofonen hele natta. 

imageBursdagbarnet
image

image

image

I morgen står vi opp klokken 05 for å reise til Acapulco, en by med litt mer storbyfølelse enn Puerto Escondido. For å komme dit må vi busse i 8 timer, på veier som ikke er helt optimale. Det kan bli spennende…

Sunniva
ex.phil/ex.fac
Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *