Tiden flyyr

…Fra oss her i Pipa. I går hadde vi siste forelesning i ex.phil så nå gjelder det bare å pugge frem til eksamen den 17. oktober.  Etter eksamen drar nesten alle til Amazonas for å tilbringe friuka der, mens resten (jeg og Kaia) skal reise til São Luís, byen vi var på utveksling i.

Denne uken har stort sett gått til oppgaveskriving for å få ferdig den første oppgaven til kulturforståelse. Egentlig skulle vi ha et lite avbrekk med muay-thai i går, men det ble ikke noe av det på grunn av en misforståelse fra hans side. Det resulterte i tre kvarters venting i steiksola i håp om at treneren vår skulle komme. Men neida.  Da var det rett tilbake på hotellet og fortsette en ny tradisjon vi har startet med – nemlig å bruke kjøkkenet på studiesenteret til middagslaging. Vi har nesten ikke brukt et rødt øre på mat denne uken fordi vi har laget både lunsj og middag selv!  I tillegg så smaker det jo mye bedre når vi har laget maten selv.

image
imageimage

I dag har vi hatt fri, og dagen har blitt brukt på stranden for å finpusse surfeferdighetene våre. Skulle egentlig få lastet opp bilder fra i dag, men kabelen til kameraet funket ikke. Så da blir det bilder fra en av de mange andre gangene vi har vært på Praia do madeiro!
image

image

image

Ida 
Ex.phil/ex.fac, Brasil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *