What a suprise

Ikke bare nærmer eksamen seg med stormskritt, men jeg føler jeg har nok kontroll til og i hvert fall bestå. Nå må jeg bare få nok kontroll til å kunne få en C som er målet mitt. Har selvsagt ikke noe imot å få A eller B, men føler bare ikke at jeg er helt der med tanke på at jeg sliter med konsentrasjon og å tilegne meg kunnskap. Men det å vite at jeg har god nok kontroll til å bestå er en god følelse. Selvsagt så avhenger det av hva vi får på eksamen, men jeg tror det skal gå fint. Men dette er ikke suprisen min. Jeg trodde ikke jeg kom til å se kjent folk mens jeg var her, men dagen etter eksamen så dukker typen opp. Da skal vi tilbringe en hel uke sammen, det ser jeg frem til!

Men så til helgen som var forrige uke. Vi hadde besøk av tre forskjellige barnehjem, noe som var helt fantastisk. Å se barna ha det så artig, være så lykkelige over ting vi tar som en selvfølge. Det var helt ubeskrivelig. At ungene var helt i hundre, hoppet rundt som gale, kastet vann overalt, dyttet folk uti bassenget, tegnet, fikk neglelakk, spilte fotball (kind of), «vannsklie» og ansiktsmaling. Vi var også et par stykker som hadde kledd oss ut, noe som var ganske kult. Så det at både jeg og Nelson badet med kostymet var jo utrolig gøy synes de. Da var jeg pirat (born a pirat – jobbet i pirat landsby) og Nelson var klovn. Så han var jo gøyest å se bli dyttet i bassenget.

Pt gjengen har også vært ute og spist sammen da den tredje læreren drar fra oss i dag. Da har vi igjen en lærer som skal være med oss frem til eksamen er ferdig. Etter det forlater han også oss så får vi to nye lærere tror jeg. Men det var Utrolig koselig å spise ute sammen hele gjengen. Og stedet var fantastisk! Der skal jeg og typen absolutt spise sammen mens han er her ^^

Ann-Christin

Bali, PT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *