Ferie i Sydney

Nå er uka med fri og ferie over og vi er klare for skole igjen. Alle fra “Chase The Sun” turen er tilbake så blir mange spennende innlegg i dagene fremover så følg med! 

Ikke alle har vært på langtur denne uka, vi har også vært igjen en gjeng i Manly. Unnet oss noen dager på hotell i Sydney, ligget på stranda og fartet litt rundt. Skal fortelle dere litt om hva vi har drevet med denne uka!

Vi la oss inn på hotell midt i Sydney sentrum, Swissôtel rett ved Sydney tower. Veldig deilig med litt luksus og ikke minst hotellfrokost, naaammmm

Hotellrommet våres! 

Utsikten fra frokosten, Sydney Tower 

Det beste av alt, bassenget våres <3 <3 

Vi dro på et par utflukter utenom all shoppingen. Blandt annet Darling Harbour hvor vi besøkte Sea Life Aquarium med alt i fra småfisk til haier. Og Imax, kino med verdens største kinolerett! Helt sykt å få se filmen “Everest” i 3D på et slikt lerett.

Obligatorisk bilde av Dory og Nemo, super fan 

Dag to tok vi turen til Taronga Zoo! Annbefaler alle å ta turen innom der når du besøker Sydney. Du får sett litt av alt og bruker fort en hel dag der inne. Vi fikk muligheten til å gå inne sammen med kenguruene og prøve oss på noen selfier også. Spennende å være så tett på dyrene.  

Var ikke lett å få kenguruen til å se i kamera … 

Søndag besøkte vi Palm Beach, der “Home and Away” er spilt inn. Legger ut et innlegg om dette i løpet av uka! 

– Marie @mariielien@mariielien

Idrett1, Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *