Ferieuke

Fredag for to uker siden hadde vi eksamen i Ex. Phil., og uken i forkant gikk dermed med til lesing, lesing og atter lesing. Hele gruppa var svært fornøyde med eksamensoppgavene, og alle gikk ut fra eksamenslokalet med skuldrene en anelse lavere, og kanskje noen kilo lettere, og veldig fornøyde med å endelig være ferdig med faget. Den siste uka før eksamen har vært tøff, med mye stoff som skal repeteres.

Uken etter eksamen har vi hatt ferie her i Puerto Escondido. Noen har reist på ferie andre steder, som Cancun, Playa del Carmen og Los Angeles, og noen har fått besøk. Fredags ettermiddag og kveld i ferieuken gikk selvsagt med til feiring av overstått eksamen, og alle dro til en strandvilla et lite stykke unna for å grille, bade og kose seg. Lørdag gikk med til helmax avslapning på stranda, og på kvelden samlet en gjeng seg for å se på solnedgangen.

Søndag morgen kl 07:00 møttes en gjeng for å dra ut på havet. Til tross for at vi alle var veldig trøtte, var vi glade for at vi valgte å bli med på denne turen da vi fikk se en nydelig soloppgang, skilpadder og tre typer delfiner. På stranden vi dro ut fra, får man hver morgen tak i fersk fisk. Når båtene skal inn til land for å levere fisk, legges det ut trestokker på stranden, og båtene gir full guffe fra et stykke ut i vannet og kjører opp på stranden. Dette var en spesiell, og morsom opplevelse.

Vi fikk sett noen skilpadder, her er to som gjorde et forsøk på å lage en baby-skilpadde. De var derimot veldig vanskelig å få bilder av.

Delfinene var dessverre også vanskelig å få bilder av, da de var utrolig kjappe.

Playa Municipal på vei inn igjen.

Hasta luego!

Thea
Ex.phil./Ex.fac. – Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *