Ferieuke på Gili

Hei igjen! 

Har blitt en liten stund siden jeg sist har oppdatert her på bloggen, men dagene går så fort og vi gjør ting hele tiden. Nå er det under tre uker til vi skal hjem, og det er helt sinnsykt å tenke på. Tiden har gått altfor fort! 

Uansett, vi hadde en ukes ferie for en liten stund tilbake. Vi på Ex.Phil hadde litt lenger fri enn PT, så de kom dagen etter eksamen. Jeg og fire andre jenter leide en villa på Gili Trawangan i fire netter, også bodde vi på hotell i tre netter på Gili Air. Alle tre Gili-øyene er helt utrolige, de kan nesten ikke beskrives, bare oppleves. 

Gili er en bilfri øy, så man kjører enten hest og kjerre, leier sykler eller går. En veldig stor forskjell fra Bali!

Da alle fra Ex.Phil hadde kommet seg til Gili ble det arrangert et poolparty i en av villaene! Det var veldig morro :-)

En av dagene våre på Gili Air leide vi privat glass bottom boat og snorklet. Vi reiste rundt på alle tre øyene og stoppet der hvor det var fint å snorkle. Vannet var krystallklart så man kunne se hver eneste lille detalj i vannet. Vi så mange skilpadder og kunne til og med ta på dem! Utrolig morsom og spennende opplevelse. 

Ellers var solnedgangen helt amazing! Klarer ikke bestemme meg for om Bali eller Gili har finest solnedgang. 

Reiser du til Bali må du også til Gili! Det var en helt fantastisk tur med gode venner som jeg ikke ville vært foruten. Etter Gili har vi jobbet en del med skole. Bortsett fra det har vi vært på Sean Kingston konsert, opplevd balinesisk nyttår (det er år 1939 her), hatt auksjonskveld og vært på delfinsafari i Lovina. Skal skrive mer om dette hvert øyeblikk. 

Lover at det ikke blir så lenge til neste gang. 

Sandra Jacobsen

Bali – Ex.Phil/Ex.Fac 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *