Final countdown!

Da var det siste lesedag før eksamen! Fy søren hvor fort tiden går! 
Alle har inntatt bøkene for fult og det finnes nesten ikke mennesker å se på hotellet (litt pga at det har regnet katter og hunder i en uke nå også….).

Vi på flerkulturell har jo ikke har noen tidligere eksamen slik som de andre linjene, så vi merker jo at vi begynner å bli ordentlig nervøse i og med at vi har ALT fra pensum å lese til. Det har gått litt i opp og ned bakke å øve, noen dager er man mer motivert enn andre. Jeg kan bare ikke si nok hvor glad jeg er for at vi har hatt Audun Toft som foreleser den siste tiden vår, har er så utrolig flink og forståelig og en ordentlig god hjelp å ha nå med å lese og roe nervene. Vi driver for det meste og gjentar alt vi har hatt forelsninger om. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har måtte definere, drøfte og forklare begreper som; kultur, identiter, nasjon, etnisitet, innvandringshistorien, globalisering og menneskerettigheter.

Heldigvis så er det overraskende mye som sitter selv om du føler du øver og øver til ingen nytte. Den beste teknikken for meg tror jeg har vært å øve med de andre og diskutere sammen, slik at vi har litt felles meninger, og lage masse tankekart og slik… Samtidig som jeg gruer med sykt til imorgen, så anger jeg ikke et sekund på at jeg valgte dette kurset og det er bare så utrolig spennende, håper bare at jeg faktisk sitter igjen med litt kunnskaper og at det ikke bare er min innbilning, men ettersom vi har hatt så utrolig gode lærere så tror og håper jeg at det skal gå bra! 

Wish me luck! 

Sampai jumpa lagi!
Rebecca
Flerkulturell forståelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *