Smak av Norge!

Hei hei! 
Liten stund siden sist, det må jeg bare beklage, men det har vært utrolig mye forberedelser til eksamen den siste tiden, så har vært veldig dårlig tid til annet ellers da. Det skal jeg ta i et lite innlegg for seg selv etterpå :)) 
Forrige uke så begynte jo vi å freake litt ut hele gjengen fordi vi plutselig kom på at “Oi shit! det er jo bare 2 uker igjen!!!!” så vi dro jo på badeland som jeg fortalte og har sittet veldig mye med bassenget og koset oss, tenkt tilbake på at vi har gjort og prøvd å bare være mye sammen. Jeg kjenner jeg angrer virkelig på at ikke jeg skrev dagbok eller noe mens jeg var her fordi det er så mye som går forbi etter litt tid så har du glemt så mye gøy du har gjort. Har heldigvis vært veldig flink å ta masse bilder (fram til mobilen min ble stjelt….. IKKE ta mobilen med på byn, uansett for mye du tror det går bra… det gjør aldri det!!!) nå går jeg rundt å “snylter” på andres iphoner, tar bilder og legger de ut fra deres tlf… det funker hvertfall..
Det jeg skulle si var at vi ville liksom gjøre med i felleskap så vi satt en gjeng rundt bassenget og fant ut at vi ville dra på mormors og spise taco og kjøttkaker (denne plassen vil dere få STOR glede av etter en måneds tid her nede!) etter litt snakk så ble 5 fort til 50 som ville være med og vi laget en greie av det med at Paul arrangerte Quiz og vi fikset busser og langbord til hele sulamitten! Det var helt sinnsykt koselig og hvertfall kjekt når så mange kunne være med, spesielt nå når avreise nærmer seg med stormskritt! 

Hele gjengen samlet! 

Marius og Robin kooooooser seg!

Søte Mari og Matilde

Marcus, Meg og Zuzanna gleder oss til ordentlig norsk taco!!

Paul tok til og med broren sin og joinet oss!

Stine, Ella, Marie og meg fikset også skikkelige vafler med syltetøy og rømme!! 

Jeg anbefaler virkelig alle å gå dit når dere har hjemlengsel, det er ordentlig greie folk som jobber der, til og med noen norske av og til, og sjefen selv Balto er utrolig hyggelig og spiller live musikk og lager ordentlig stemning hver gang vi kommer! 

Etterpå var det musikk quiz, Team Jiggy Jig samlet seg, vi vant desverre ikke, men det var utrolig kos! 

Så var det tilbake til eksamens pugging! Det er helt sykt hvor fort tiden går!! Under en uke til første gruppen drar hjem, og den skal vi virkelig gjøre minnerik!

Sampai jumpa lagi!
Rebecca
Flerkulturell forståelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *