For lite tid, for mye å gjøre

Herregud, så mye vi har gjort i det siste. Ettersom det sakte, men sikkert nærmer seg slutten av oppholdet, jobber alle på spreng med å få skvist ut den siste safta av den herlige frukten som Mexico er for oss.

Forrige helg var det som sagt Día del Muertos, de Dødes Dag, og derfor fest og moro både fredag og lørdag. Søndag våknet slitne studenter opp til helgas utflukt: tur til fossefallet La Reforma. En litt for lang natt på byen, gjorde at den to timers lange bilturen bare så vidt var overkommelig. Det hjalp heller ikke at veiene slynget seg mellom fjell, så vi ble kastet fra side til side. Da vi endelig kom frem, var det likevel verdt det. En enorm foss rant ned i et stort vann, som vi selvfølgelig hev oss ut i. Badetemperaturen var som deilige, norske sommerdager, så endelig ble vi skikkelig avkjølt av å bade. 

Ukedagene har gått til mye mer enn bare skole. Tirsdag leide vi en kunstgressbane, og spilte en heftig fotballmatch. Mitt lag vant en kasse øl, etter å ha spilt en sinnsykt jevn kamp, som endte i hele 10-9. Torsdag dro nesten alle jentene på vårt første salsakurs. Endelig fikk vi svar på hva salsa egentlig er! På dansegulvet har vi alle blitt kastet rundt på alle mulige måter, og blitt fortalt at vi danser salsa. Læreren reagerte på de norske stive skuldrene, men alt i alt tror jeg vi gjorde det bra. Svette var vi ihvertfall da vi hev oss i taxien hjem. 

I går hadde vi en aldri så liten togafest. Inntullet i lakener, og med selvplukkede blader på hodet, feiret vi at alle i gruppa bestod ex.fac-eksamen! Nå gjelder det bare å prøve å fokusere på ex.phil, selv om det er mye annet vi heller vil gjøre. 

Sunniva
ex.phil/ex.fac
Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *