Første – andre – tredje – solgt!

Blogginnlegg fra uke 14. Fredag 06.04 var det gallaaften og auksjon på Canggu Club. Det var kjempe fint stelt i stand, med rød løper, god mat og drikke, og underholdning! Auksjonen gikk ut på at studentene skulle levere inn gaver og dette kunne være alt fra norske matvarer (noe som er svært etterlengtet…) til eksklusive villaer andre personer hadde gitt bort. Pengene skulle gå til de tre barnehjemmene GoStudy samarbeider med, og underholdningen for kvelden var danser barna på barnehjemmet hadde laget – super flinke!

La oss bare si det sånn… Ingen slår våren 2012 kullet, for halvveis i auksjonen var rekorden slått og endte på syke 150 000 norske kroner! Må si oss fornøyd med det :D Er jo ikke akkurat rart den ble slått da leverposteibokser gikk for 3 mill (2000 kr), norsk lakris for 2,5 mill (1600 kr), snus for 3 mill, PT timer til 6,8 mill (4300 kr), tomatsuppe til 1,5 mill osv. Takk gud det gikk til veldedighet! Var en kjempe morsom kveld :)

Ellers er det strååålende vær her på Bali, til tider nesten utholdelig varmt.. Tiden etter regntida skal visst være den varmeste tida. Men tror ingen klager på det! På torsdagen fikk vi vite hvem som kom i hva i praktisk eksamen. Min gruppe kom opp i fotball og den andre gruppen kom opp i karate. Alle måtte uansett gjennom en ferdighetsprøve i karate, og alle besto :)

På lørdagen reiste noen av oss til Dreamland beach, en strand som vi hadde hørt skulle være veldig fin. Stranda i seg selv var helt grei, ikke noe spesielt med den, men vannet.. HerreGUD, har aldri sett så klart vann! Bilder kommer senere. Bølgene der var også helt SYKE og det var så gøy å bade der! Ble ført mange meter opp av bølgene, før man ble kastet ned igjen. Funfun! Hvis man ønsket det kunne man betale 100 rupiah (65 kr) og komme opp til ett svært eksklusivt hotell som la på stranda, og disse pengene kunne man bruke på mat og drikke. Man kunne også bade i bassenget, men da måtte man betale litt ekstra.

Oda Vår,
Bali.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *