Middag på Alleycats?!

På lørdagen var vi på Nusa Dua, en strand vi hadde hørt skulle være en av de fineste på Bali. Var ikke så fint som vi hadde forventet oss egentlig, men var selvfølgelig veldig fint der, med restauranter og vannaktiviteter som vannscooter, paragliding, bananbåt osv. Etter Nusa Dua var det rett hjem for å ordne seg før turen gikk til Bistroen i Seminyak Street. Der er det såå god mat! Må prøves, spesielt de rettene som heter Chicken Saltim Bocca og Chicken Ala King ;) Hovedgrunnen til at vi gikk her denne kvelden var at det var happy hours på Mojito og Caipirinha. Hehe, må jo benytte oss av det! Så da var det bare å nyte kvelden med god mat og drikke, frem til vors i baren på hotellet.

Studenter som har vært på Bali tidligere vet selvsagt hva Alleycats er. For dere andre så er det vorse plass nummer 1, av den enkle grunn at en double double drink koster 15 000 rupiah (9 kr) og man blir DRITINGS. Akkurat hvordan sprit de bruker kan man jo lure på.. Ikke vanlig i alle fall. Anbefales ikke å drikke for mange av disse, haha. Plassen ser egentlig ganske shabby ut og ikke ett sted du ville gått på middag. But, so we did! And guess what? Det var kjempe god mat der! Kjøttboller! Naaam :) I tillegg koster en middag 35 000 rupiah (22 kr) som er helt overkommelig, hehe.

I morgen har vi helt fri fra alt som heter skole, så da går nok turen til en eller annen strand. Mest sannsynlig Dreamland for å leke litt i bølgene igjen og nyte den deilige Bali sola! Skriftlig eksamen er forresten fredag neste uke, og fotball eksamen er på onsdag. Må si jeg synes anatomi og fysiologi var litt mer spennende enn idrettspedagogikk, menmen kommer oss vel gjennom det også!

Ha en fin dag videre :)

Oda Vår,
Bali.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *