Norske Dagen i Sanur!

Lørdag 21. april var det den Norske Dagen i Sanur, der Active Education holder til. Norske dagen er at de fire norske skolene i Bali samles, som er Gostudy, Active Education, Gateway College og Kulturakademiet, og det er fotballturnering, triatlon, cheerleading konkurranser og volleyball turneringer. Tidligere har det vært tureringer innad i skolene, så på Norske Dagen var det kun finaler som spiltes mellom de forskjellige skolene.

Guttene fra GOstudy vant fotballkampen mot Active Education, woho! Flinke gutter :D Cheerleading konkurransen vant jentene fra Active Education, og volleyball turneringen ble vunnet av Gateway College, både jente, gutte og mix tureringen, mens Gostudy kom på andre plass.

På kvelden var det idrettsgalla på Sector i Sanur, og det var dekket veldig pent til med god mat og drikke, og masse underholdning. Underholdningen var blant annet danseshow, liveband og sang fra Kulturakademiet.

 

Ellers er vi veldig fornøyde over å ha oppdaget Cafe Bali! Noe vi burde gjort for lenge siden, ettersom de har verdens nydeligste frokostmeny. Nam! I tillegg er det kjempe fint innredet og en koselig atmosfære. Her kan du bestille alt fra yougurt med müsli og jordbær, pannekaker, eggerøre og grovt brød med hjemmelaget syltetøy. Her MÅ man gå i løpet av oppholdet :)

Oda Vår,
Bali. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *