Første dag i Bali!

Da var vi endelig fremme og i gang her på Bali! Reisen ned gikk veldig bra, selv om det var en utrolig lang flyreise. Litt for lang.. Heldigvis hadde vi vær vår tv med alt av filmer, serier og musikk, så det fikk tiden til å gå litt raskere. Etter ca seks timer landet vi i Qatar hvor vi måtte vente i to timer, før turen gikk videre til Singapore, en reise på åtte timer. I Singapore ventet vi kun en time før flyet skulle nå siste destinasjon – nemlig Bali <3

Vel fremme var alle ganske slitne etter å ha vært på reisefot i halvannet døgn, og de fleste ble ganske overrasket over varmen som møtte oss på utsiden av flyplassen. Det var SÅ varmt og klamt! Etter en liten busstur til hotellet ble vi møtt av lederne og fikk tildelt rom, før vi fikk tatt en svært etterlengtet dusj. Etter innkvarteringen spiste vi middag, hadde noen drinker og tok en tur til Kuta for å sjekke utelivet. Det var jo trossalt lørdag ;)

På hotellet jeg bor på, The Seminyak Village, holder idrett –og PT studentene til, mens Ex. Phil/Ex. Fac studentene bor på ett hotell litt lenger borte, Ananda Resort. Det er så nydelig her!

I dag har de som ville vært på ett forkurs i surfing, mens vi andre har gjort det vi ville; begynt på brunfargen ved bassenget og standen, sjekket ut Seminyak, slappet av og gjort oss kjent med stedet. Har også ordnet en del nødvendige ting, og tatt ut penger – 3 millioner! Som er rundt 2000 norske kr, hehe. 

Som dere kan se på bildene under, er det helt fantastisk her! Lever så absolutt opp til forventningene :D 

 

Oda Vår,
Bali. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *