Endelig framme ! Etter å ha flydd fra Oslo til Sydney med stopp i London og Singapore som tok totalt 34 timer var det overveldende å ankomme Manly. Uten tvil den vakreste skolen jeg noen gang har gått på og kommer til å gå på. Om himmelen eksisterer, er det her.                                                                                                         Vi dro ut samme dagen som vi kom og sjekket ut Manly. Jævla fett. Mye bra kultur og ganske billig øl. Kommer veldig an på hvor man går, for dagen etterpå sjekket vi ut nattelivet i Sydney, og der betalte jeg 9,1 dollar (65 kr) for en Corona. Det burde sies at her var folk stivpyntet. Kanskje ikke akkurat en studentbar, men det var morsomt å se hvordan folk fester. Det australske folket er så hyggelige og vakre at jeg blir helt lamslått, feks : Når du går inn på butikken og spør om et produkt og de ikke har de, så takker de deg ( thanks mate ) når du forlater. Konstrast mot Norge iallefall…Jada, de norske jentene er også usedvanlig nydelig, ingenting å si på det.                                                                                    

Vi tok også ferjen til Sydney og sjekket ut Opraen litt, men det begynte å regne så vi stakk tilbake til Manly. Jeg og Åsmund ( Romkameraten min) og noen flere står opp hver morgen og spiller fotball på bana i sola, skikkelig digg. For selv om det er overskyet ofte så steiker solen og det er ingen som ikke har blitt solbrent.               

Dagene går for det meste til å spise god mat sammen med nye spennende mennesker, ta en tur til stranda og spillet volleyball. Han Mathias skal hele tiden klage på brønnøydialekten – vi er jo tross alt 4 stykker. Så slutter vi dagene med atter et fantastisk måltid og drikker oss fulle.                                                     

Imorgen begynner den nye hverdagen med dress og læring. Jeg studerer Ex.Phil som de fleste andre. Gleder meg faktisk litt, blir godt å begynne. Men VARMT det blir det.                                                                                                                  

Arne Magnus

Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *