Første update fra Puerto Escondido, Mehicoo!

Heihei!

Vi er to jenter som er i Puerto Escondido i Mexico med Gostudy, og vi tenker å fortelle dere litt om oppholdet vårt her!

Vi heter Heidi og Sofia, er 19 år og er fra Oslo og Sandvika. Her nede er det mulig å ta ex. Phil og ex. Fac med enten spansk eller kulturforståelse. Vi har valgt å ta spansk i og med at det er en gylden mulighet til å lære det her siden man får praktisert det hele tiden.

Det er veldig vakkert her nede, og hotellet ligger rett på Zicatela som også er kjent som “The Mexican pipeline” som proffe surfere fra hele verden reiser til. Hotellet kunne umulig hatt en bedre beliggenhet da det ligger rett ved alle restaurantene og utestedene, så det er veldig deilig å slippe å ta taxi når man skal ut på kveldene :) Nydelige strender ligger bare en kort (og svært billig) taxitur unna, så det helt supert! Utelivet er også utrolig bra! Det er et ganske lite sted, med faste steder for hver kveld slik at alle samles på det samme stedet! Det er en gira men avslappet stemning med massevis av surfere, lokale og tilreisende meksikanere, og et par hippier som lever livet i mexico hehe.

Foreløpig har det vært fullt kjør her nede med både krokodille- og skilpaddesafari, surfing, salsatimer, yoga, fitness zumba, valentinesparty og velkomsfest, så det er mildt sagt andre ting å gjøre enn å sitte på rommet og lese. Så vi har mildt sagt storkost oss så langt, føler oss sinnsykt heldige som får lov til å være et sted som det her i tre måneder, og gleder oss til å se hva den neste tiden har å by på! Slenger med et par bilder av vårt meksikanske paradis til dere:

Utsikten fra hotellrommet

image

Carizalillo, fantastisk fin strand 5 min unna hvor man kan bade og surfe!

image

Første dag med surfing på La Punta

image

Surfelæreren Jose i action på La Barra

image

Heidi (på bildet) og Sofia på morgensurfing klokken 7 på La Barra:

image

På skilpaddemuseet:

image

Vi rodde i båt gjennom en innsjø med ville krokodiller: 

Her hadde de også andre dyr, blant annet disse:

En til krokodille:

Sofia og Heidi:

Heidi og Sofia, Puerto Escondido – Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *