Gili Islands

Søndag reiste jeg og jentene til en øy som heter Gili, og der var vi frem til torsdag. Vi bodde på Kalapa villas, som er et område som består av mange villaer. Stortrivdes for å si det sånn! Guttene hadde leid en 10 mans villa, som hadde 7 soverom, 7 bad, gedigen stue med den tv’en og anlegget, kjøkken og en stor hage med basseng. trampoline osv, så festene ble det de som måtte stå for. Fikk igjen for det vi hadde betalt for, for å si det slik :-) 

Når vi ankom øya møtte vi en lang hvit strand med knallblått vann. Har aldri sett så klart vann før i hele mitt liv! Så skulle vi transporteres videre til villaene for å skjekke inn, da sto det fult av hester med vogn ved stranden, som skulle frakte oss til villaene. På Gili fins det ikke annen transport en hest og vogn, eller så kan du leie deg en sykkel, ettersom øya er så liten. Var ganske deilig å slippe unna den hissige trafikken for noen dager, selv om vi kanskje ikke følte oss helt trygge i vognene som hoppet opp og ned hele tiden, veiene var ikke akkurat de beste jeg har sett heller. Men vi kom oss frem til slutt.

Litt bilder av villaen vår:

Første kvelden feiret vi Eda’s 20 årsdag. Vi jentene dro på en resturant som lå rett ved havet, etter middagen ble det vors i villaen før vi dro over til guttene, knall stemning og de fleste endte opp i bassenget til slutt. 

Her har jentene leid seg sykkel og er på vei til en strand som lå ganske øde til. Her lå vi hele dagen, pleiet bakrusen og ble fine og brune/røde. 

Anbefaler alle å reise til Gili om dere får muligheten, savner denne paradis øya allerede..

Kristina
PT student på Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *