Livet i Puerto

Hola! Her kommer en liten oppsummering fra hva som er skjedd i Puerto siden ferien startet. Det har vært store bølger i havet her den siste uka. Vi har gått lange turer på stranda og sett på flinke surfere ute i bølgene:

image

image

Vi har vært ute og kost oss med mye god mat. Po, Epifany og jeg prøvde ut en restaurant med forskjellig sjømat for noen dager siden. Utrolig god mat! Den meksikanske forretten pico de gallo og guacumolen er det heller ingenting som kan måle seg med.

image

image

På søndag var det ladies night og salsakveld på Kabalah, vi dro derfor ut for å ta noen drinker og danse. Vi møtte flere kjente lokale mennesker og hadde en kjempekoselig kveld!

image

image

Ellers har vi brukt det meste av tiden på og bare slappe av på stranda.

image

image

image

image

image

Vi har vært og spist på Frozen-Yoghurt nesten hver dag. Alltid noe nytt tilbehør å teste ut, så vi blir ikke lei. Det er så herlig å sitte og tegne her mens man nyter utsikten utover zicatella. Kjempekoselig sted å sitte.

image

image

image

Vi har vært på yoga nesten hver dag. Det gjør så godt, og Stella som har timen er så utrolig hyggelig. Så det har blitt en del av livet vårt.

Hver dag nyter vi forresten synet av den vakreste solnedgangen du kan tenke deg. Dette er en god nok grunn til å leve i Puerto i seg selv. Hver kveld i 18:30 tiden kan man se flere mennesker sitte og meditere til solnedgangen. Et eget innlegg fra solnedgangen kommer senere.

image

Hasta luego!

Veronica

Puetrto Escondido, Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *