Sosialantropologi Bali !

Heisann!

Mitt navn er Anna og jeg skal skrive om livet på Bali og hvordan det er å studere sosialantropologi!✌

Først tenkte jeg å fortelle litt om meg selv!

Jeg heter altså Anna Høyholm, 20 år og kommer fra Brønnøysund i Nordland. Dette er faktisk andre gangen jeg reiser til Bali for å studere med GoStudy! Første semesteret mitt her studerte jeg Personlig trener og fysiologi, våren 2017. Nå har jeg valgt å studere sosialantropologi for å fylle opp studiepoengene mine, samt få en bredere forståelse av hva dette studiet går ut på, og kanskje søke høyere utdanning innen dette feltet. Dette er et utrolig interessant studie som er perfekt å studere her på Bali. 

Som mange ungdommer flest har jeg slitt veldig med å finne ut hva jeg skal “bli” eller studere. Det flotte med disse halvårs-studiene er at man får prøve seg som student uten å måtte forplikte seg til flere års skolegang, flytting, leie/kjøp av bolig, osv.. og samtidig få studiepoeng, som vil være gunstig om man ønsker å søke høyere utdanning!

🤷🏼‍♀️

Og for dere som ikke helt vet hva det vil si å studere sosialantropologi er det altså at man studerer de sosiale og kulturelle sidene ved menneskelige samfunn, kort fortalt!  

Om dere har noen spørsmål angående noen av studiene (PT + sosialantropologi) eller andre ting kan dere kontakte meg på e-post, facebook eller instagram. Gjerne si fra om du har noen spesielle ønsker forhold til blogginnlegg! 😁

E-post      :  annanajs@outlook.com 

Facebook : Anna Høyholm

Instagram : annanajs

Anna Høyholm, Sosialantropologi (Bali) 🌴

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *