IceBreaker og JazzFestival!!

Denne helgen har det skjedd litt forskjellig. På fredagen var det icebreaker, en fest arrangert av skolen for at alle skal bli bedre kjent med hverandre. Vi begynte festen på rommet vårt med et par venner der vi fikset oss og drakk litt. Deretter gikk veien ned i Bassment, som er baren her på skolen, der det var to dansegulv, det ene med disco og høy musikk inne, og det andre var Redbull Silent Dsico! Redbull Silent Disco var ute, og det gikk ut på at alle fikk hver sitt headset med musikk på og fekk stå å danse til den. Det var ganske morsomt, fordi jeg fikk annen musikk enn vennene mine, så jeg stod å danset til noe helt annet enn de andre! Hehe:D Etter dette ble vi busset ned til Novotel, som er en stor klubb/hotell, der det var mer dansing og gøy! Etter en stund var det nattmat på Manly Kebab som stod for tur , så gikk vi opp igjen til skolen. En vellykket kveld med mange hyggelige folk :-)

På lørdagen tenkte vi å ta det rolig, så vi gikk en tur ned i Manly å så på livet. Siden det er jazzfestival her nå, var det mye som skjedde. Det var marked på strandpromenaden, noe som jeg virkelig elsker, gågata var stappfull i folk og det var jazz konserter litt over alt. Vi gikk også litt rundt i Manly og tok litt bilder :-)

I dag er det en sløv dag. Jeg har blitt syk (klarer aldri å kle på meg rett), så jeg ligger i sengen å synst synd på meg selv mens Kristina er i Manly og kjøper TimTams til meg.

Vi var forresten på kino i går! Crazy Stupid Love, en hæærlig film som vi anbefaler alle å se.

Kos og klem

Emma og kristina

Manly, Australia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *