Dykkerkurs

Forje helg var jeg sammen med 5 andre jenter på dykkerkurs i Tulamben. Eller først var vi på Ananda Resort i 4 timer i bassenget med fult dykkerutstyr så var vi på Atlantis sitt hovedkontor å hadde teori kurs og lørdag til Søndag så var vi i tulamben og dykker i det store havet.

På lørdagen så hadde vi to dykk, det ene på en plass som het Coral Garden altså Korall hagen, det var en veldig fin plass med mange fargerike fisker og fargerike steiner. I tillegg så var noen av de som dykker så heldig at de fikk se en svart tip rev hai! Jeg som er redd for haier så den heldigvis ikke.

Dykk nr to var på et skipsvrak som heter USAT Liberty som sank under 2 verdenskrig. Her så vi en sjelden blekksprut som het “Mimic occtupus” det var ganske kult siden han ene dykkeinstruktøren vår, som har over 500 dykk bak seg, hadde aldri sett en før! Så på lørdagen fikk vi dykke ned til 12 meter.

Søndagen så var det igjen tid for dykking, denne gangen gikk vi å på coral garden bare vi gikk ned til 18 meter! Her så vi mye av de sammen fargerike tingene som dagen før.

siste dykket foregikk på USAT liberty igjen, her gikk vi å ned til 18 meter, så vraket så ennå bedre ut jo lenger ned man er, i tillegg så fikk vi lov til å svømme litt gjennom selve vraket.

Så når dykkerkurset var over, så var jeg bare mer gira på å ta “advanced open dive course” der kan man gå på nattdykk og ned til 30 meter! Så vist du er på Bali, eller skal til Bali så er dykking anbefalt :)

Bilder kommer :)

Line, Bali 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *