Hverdagsliv i Puerto Escondido for GoStudy studenter:

Akkurat nå ligger jeg i hengekøyen på hverandaen utenfor rommet til Marie og meg og ser på at de andre spiller volleyball på stranden. Vi har akkurat hatt vår første spansk-prøve, det gikk veldig bra for de aller fleste av oss, og jeg drikker en iskald corona fra kjøleskapet for å feire at prøven gikk så bra og at det er helg! Corona er blandt den billigste ølen du kan få kjøpt her nede (“Sol” er enda litt billigere) og det koster ca 50kr for en 12pack på butikken. Solkrem derimot er litt dyrt her nede (fortsatt billigere en norge!), og jeg kan anbefale å ta med faktor 15 eller 20 hjemmefra, da det er vanskelig å få tak i akkurat disse solfaktorene her,- og det er veldig greit å ha når huden er moden for å gå ned fra faktor 30.
Dagene går kjempefort! Kl. 08:00 er det frokost og kl 09:00 begynner ex.faq timene, som varer til 11:00. Så er det lesing, lesing, og litt kos i bassenget eller noe annet før lunsj kl 13:00. Deretter har vi fri helt fram til 17:00, når spansk-klassen begynner. Denne tiden bruker vi stort sett til å ligge ved bassenget, på stranden, lese, dra til el marcado eller surfetimer for oss som har valgt det. Vi har fem surfetimer i uken (det er litt fleksibelt i forhold til lesing og prøver) som består av 3 timer praksis og 2 timer teori; – sikkerhet, tolkning og forståelse for bølger og strømninger i havet og teknikk, m.m. 
På kvelden etter spansktimene (som slutter kl 19:00) går vi gjerne ut å spiser en sen middag i store eller små grupper. Og om det ikke er alt for mye som må leses til neste dag, kan man så for eksempel ta en mojito (verdens beste) på Babylon og prate med folk, spille jenga eller bare nyte livet og tenke på hvor fantastisk godt vi har det her!

På lørdag ble det arrangert en eksusjon til en park med iguanaer og deretter til en kjempeflott strand (se hengekøye-bildet) et lite stykke fra Puerto. Jeg var desverre ikke med, men de som var det sa at stranden var så fantastisk at vi alle må dra dit ved en annen anledning, så da skal jeg heller fortelle mer om det!
På søndag skulle vi gå å spise da vi plutselig fikk vite at det skulle slippes ut babyskilpadder på stranden! Jeg sprang for å rekke det, men jeg er veldig flink til å alltid være på feil sted til feil tid og rakk det akkurat ikke.. Heldigvis rakk noen av de andre elevene det, så bilder kommer! Neste gang skal jeg definitivt springe fortere!

Dagene består altså av uendelig mange prioriteringer om hva man til en hver tid  vil gjøre, alternativene står hele tiden i kø, og bare det å få tid til å blogge litt av og til er vanskelig. Det er jo så mye annet gøy å være med på!

Amalie

Méxcio

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *