Shopping og selvpleie

Denne uken har det ikke skjedd noe særlig spesielt, men vi kan skrive litt om hva som er å finne på her og slikt.

På tirsdag dro vi inn til Sydney for å shoppe litt. Været var helt okey, så vi vandret i Sydney sine gater og koset oss med starbuckskaffi. Vi fant oss mye fint (kanskje litt for mye)!! Så møtte vi noen venner fra samme sted som oss som reiste ned med Gateway. Jeg må bare si at jeg liker opplegget til GoStudy mye bedre enn Gateway.. (Visst det er lov å si det…) Jeg liker så godt at vi bor på skolen, at vi får mat hver dag og slipper å bruke en hel haug med penger på mat og dopapir og unødvendige ting. Også må jeg bare si at jeg ELSKER Manly og at alt er så sentral her!! Verdens beste sted å bo, etter Ørsta, selvsagt. Hehe :-)Vi spiste i allefall på Hard Rock Café Sydney etter en radig shoppingrunde. Det var et kongemåltid uten like, men også dyrt.

Vi har en del å lese på skolen for tiden, så onsdag var lesedagen vår. Skolen er krevende, men jeg liker det. Vi leser mange bøker, som Jane Eyre, Robinson Crusoe, Heart of Darkness. Og læreren er hærlig. Han er kjempe snill, støttende og skjønner når vi er lei. Men så hadde Kristina bursdag på lørdag når vi var på surf camp, og Caitlin som er RA for oss, hun som skal passe på oss på en måte, er helt gal etter bursdager, så hun laget til bursdagsselskap til Kristina i går kveld. Med kake og masse godteri. Det var kjempekoselig. Vi avsluttet kvelden med Zumba !!

Vi startet dagen i dag med en joggetur langs strandpromenaden. Så etter skolen dro vi inn til Warringah Mall, det SVÆRE shoppingsenteret her, og pleiet oss selv litt. Kristina klippet håret, så dro vi å tok manikyr etter det. Så nå er vi klar for ICEBREAKER PARTY i morgen!! Da starter hele kvelden med Redbull Silent Disco, for så å bli busset til et hotell og feste videre der. Vi gleder oss kjempemye !

Flinke skolejenter

Til neste søndag har vi meldt oss på Horse Back Riding og skal sta å ride på stranden. Vi gleder oss kjempemye !! :D

Nå sitter vi her og spiser oss feite på TimTams og koser oss med boken Foe.

kos og klem

Emma og Kristina

Manly, Australia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *