ICMS O-WEEK

God lørdagskveld fra Manly.

Denne uken har det vært orientation week på ICMS. Det ligner litt på en norsk fadderuke – bare uten faddere. Det har vært masse bra opplegg med/via skolen som man har hatt mulighet til å være med på hver eneste dag. Alt fra tur til shoppingsenter, snorkling og bar-til-bar. 

Selv om alle dagene har vært bra, må det være lov å si at “Welcome ceremony/cocktailparty” som var på onsdag og “Campus day” på fredag var høydepunktene!

Onsdagen begynte først med en superdeilig lunsj hvor det var stands med forskjellig mat/dessert, deretter var det selve “welcome ceremony” som var med alle de nye elevene dette semesteret før selve cocktailpartyet begynte. Alle var kjempefint pyntet med kjoler/dress og det var ganske høytidelig. På cocktailpartyet var det tapas og gratis drikke. Tilslutt dro vi på <3Shark Bar<3 og koste oss der resten av natten. 

Klargjøring til lunsj på onsdag. Masse sakkosekker til å sitte på.

Fine jentene <3 Og dette er meg: 

Så videre til neste høydepunkt for uken – Campus Day! Alle samlet seg ved fotballbanen til BBQ og mange stands med bla. gratis Ben&Jerry’s is. Dagen endte med et coulourrun – noe som såklart var veldig gøy!!

Denne helgen ble nesten alle med på MOJO Surfcamp, så det er bare noen jenter igjen. Vi har tatt en rolig helg – noe som har vært deilig etter fullt kjør fra dag

én. Til uka begynner skolen, noe som blir veldig spennende. Vi har skole kl.13-15 tirsdag+torsdag og kl.8:30-11 på fredager. 

Vi snakkes!

Tina
Sydney – Ex.phil/Ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *