Strandhopping og mesternes mester!

God morgen fra Bali!

På mandag dro jeg sammen med Birgitte og Tina til Bingin! Vi hadde tenkt å finne oss en koselig strand hvor vi kunne chille og sole oss. Men slik ble det ikke, haha. Det hele ende opp med at taxisjåføren måtte slippe oss av en plass i nærheten, siden han ikke var så kjent i området. Vi begynte å gå i retning mot en strand men da vi kom frem skjønte vi fort at det ikke var samme strand som vi tenke på. Så i stedet ble det strandhopping. På grunn av høye klipper og skjær måtte vi gå en del i skog, noe som visste seg å være spennende, tungt og ikke minst varmt, haha!

image
image
image
image

Fantastiske strender! Vi var på tre forskjellige strender, og den siste het Dreamland Beach. Fine strender, og perfekte surfeforhold! Siden bølgene der er såpass kraftige og store er stranden bedre egnet for surfing enn bading. Det fikk vi fort oppleve. Etter en lang tur skulle vi bare ta en liten svømmetur, som endte med at vi kjempet for livet med å komme oss inn til land med bikinien på, uten å bli dratt tilbake av bølgene!

(PS! ha respekt for havets krefter)

I går ble det arrangert Mesternes mester på skolen for PT-studentene hvor vi ble delt i flere lag. Var utrolig gøy og vi fikk virkelig pushet oss! Vi hadde fire ulike øvelser som alle måtte utføre. Første var kettlebells swings. Andre øvelse skulle vi  gå med kettlebells, ca 100m. Tredje var å svømme fire lengder i bassenget som tilsvarte ca 80m. Fjerde og siste øvelse var 20 burpees, som toppet det hele.

image
image
image

Så sinnssykt stolt av laget, og seieren smakte godt etter å ha pushet seg max!

image

Her er et bilde av alle som deltok i konkurransen, pluss lærerne da :D
Fantastisk innsats fra alle!

Anna
Bali – personlig trener

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *