Icebreaker Party og Blue Mountains

Hei dere.

På fredag hadde vi Icebreaker Party på skolen. Det ligger vel litt i navnet hva denne festen skulle gå ut på, men det var en ganske vanlig fest med alle på skolen nede i kantina. De hadde pyntet veldig fint og hadde en DJ som sørget for god stemning. Etter festen på skolen dro de fleste videre til Shark Bar.

image
image
image
image

På søndag var en del av oss med på en tur til Blue Mountains. Det er et stort fjellområde med mange finne fossefall, regnskog og ikke minst de berømte “the three sisters”. Først var vi i Featherdale Wildlife Park hvor vi så kenguruer, koala, krokodiller og mange andre australske dyr. Vi var litt uheldig med været, men alt i alt var det en fin tur å være med på. Man må jo prøve å oppleve det mest kjente i Australia når man først er her tenker jeg :) 

image

For kun 2 dollar kan man kjøpe en kopp med mat slik at man kan mate kenguruene, det var veldig gøy!!

image
image
image
image
image
image
image

På grunn av dårlig vær var det veldig mye tåke, så med en gang vi kom frem var det umulig å se noe. Men som dere vet – den som venter på noe godt venter ikke forgjeves ;) Plutselig var tåken borte og vi fikk tatt noen amazing bilder av “the three sisters”. 

I dag har de fleste brukt dagen til strand og skolearbeid. Vi har både fremføring og innlevering til timen i morgen – så vi er fullt i gang med skolen allerede.

Vi snakkes!

Tina 

Sydney – Ex.phil/Ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *