Travel hverdag

Indonesisk tid: 21.29

Heisann! Nå er det Sandra som skriver. Tenk at vi allerede har gått inn i den fjerde uken. Tiden flyr her på Bali, og det er vanskelig å få tid til alt man vil ved siden av skolen. Er så sinnsykt mye spennende ting å gjøre og så mange nydelige steder å besøke, men “dessverre” må man sette av tid til å lese også. Forrige helg hadde vi ingenting spesielt på agendaen, så jeg og Silje som går PT bestemte oss for å ta en helg på hotell i Nusa Dua.

Nusa Dua er en liten by som ligger sør på øya. Vi tok taxi fra hotellet og brukte ca en time dit. Hotellet vi bodde på het Grand Aston. I og med at man har helgene til egen disposisjon, så jeg vil prøve å få sett mest mulig av Bali selv om Nusa Dua for så vidt ikke er noe man MÅ oppleve, da det er ganske likt som her vi bor i Seminyak.

Utsiktspost ved stranden i Nusa Dua

Bassengområdet på hotellet vi bodde på 

Denne helgen gikk til litt mer spennende aktiviteter. På fredag ble det arrangert poolparty på hotellet og på søndag var vi på rafting. Poolpartyet var veldig sosialt og morsomt!

Fra “synkronsvømmingen” på poolpartyet 

Raftingen var egentlig planlagt til en av de første helgene, men på grunn av masse nedbør og uvær måtte vi usette det. Vi ble hentet med buss kl 0830 og bussturen tok ca 2 timer. Da vi kom dit fikk alle utdelt redningsvest, hjelm og åre sammen med en guide. Raftingen gikk ganske dramatisk for seg for vår del da båten vår flippet i den første “bakken”. Turen tok omtrent 2 timer og er absolutt verdt å få med seg!

Glemte så klart å lade GoPro kameraet mitt, så dette tok jeg da turen var over

Fornøyd gjeng! 

Denne uken har vi også masse planer, blant annet surfing, besøk på barnehjem, båttur til Nusa Lembongan og “barnas dag” hvor vi får besøk av 155 barn fra barnehjemmet. Gleder meg masse! 

Vi blogges snart igjen ♡♡

Sandra
Bali – Ex.Phil/Ex.Fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *