«behind the scenes”

Helloo 

Update fra Bali! Vi har i løpet av forrige uke dratt på rafting noe som var vannvittig morsomt! Vi ble alle delt opp i grupper på 4-5stk pr båt hvor vi fikk en instruktør som var med hver båt. Instruktøren vår var utrolig kul og morsom, han lot oss hoppe fra båten midt i elva hvor vi virkelig fikk kjenne strømmene! 

image

Utrolig bra tur det her! Midt i elven var det til og med hugget ut mønster og forskjellig. Super pent. Vi fikk også se iguaner! Den ene svømte forbi i elven og var på tur opp i båten våt! Men instruktøren vår var visst ikke like keen på det som det jeg var, så han jagde den bort… Den andre var større å gikk på en stein ved vannkanten. Fascinerende dyr altså!

Vi var også en gjeng som tok turen til Nusa Penida som ligger et lite stykke fra Seminyak, hvor vi bor. Vi leide oss sjåfør hvor vi alle satt i en minibuss og fikk sett oss rundt på øya! Fikk virkelig bekreft at det finnes himmel på jord. 

image
image
image
image
image
image
image

Bildene ble utrolig vakre, men som dere vet må man lide for skjønnhet. Noe vi til dels gjorde haha. 

Her får dere se “behind the scenes” haha 

image
image
image
image

Var nesten på kanten til ekstremsport det her, haha! Kom man utenfor stien var det vel minst 30meter fra de bratte klippene og ned til havet, men igjen var det jo det som gjorde det hele så vakkert!

image

Heldige oss som fikk sitte oppe på båten på hjemreisen! Kunne ikke fått en bedre avslutting på turen <3

Anna Høyholm 
PT – Bali 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *