ICMS SCANDO

Tenkte jeg kunne fortelle dere litt om hva vi i Scando gjør på ICMS . https://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/icms.scando?fref=ts

På ICMS har vi en gruppe som er med I Scando. Her er det skandinaviske , men også andre studenter som planlegger arrangementer. Temaene på disse arrangementene er noe som er tradisjon for oss skandinaviske slik at andre stunder fra andre land skal få et inntrykk om hva vi gjør, spiser og går med. Forrige semester arrangerte vi ‘Russe fest’, først var det middag med svenske kjøttboller, hotdog og bløtkake til dessert, deretter tok vi turen ned i bassment og det ble spilt russelåter og studentene ble delt inn i lag for å gjennomføre russeknuter. 

                                             Joakim & Charlotte

Vi arrangerte også julebord sist termin. Her ble det servert svenske kjøttboller, noe jeg synes er litt rart, men svensker spiser tydeligvis kjøttboller på julaften og som vi nordmenn spiser i ukedagene. Jaja, vi hadde også pepperkaker, lussekatter, julemust (svensk “julebrus”).

Denne terminen arrangerte vi Afterski Party. I år ble det også svensk/norsk middag etterfulgt av afterski-låter som DJ broiler og andre kjente låter. (bilder lenger nede)

                                           fjorårets scando gjeng! 

Vi har og testet ut Max Brenner, dette er en sjokolade restaurant der du kan bestille sjokolade pizza, belgiske vafler med jordbær, is og sjokolade. Må bare si at det smaker helt fantastisk. Dette bør smakes!!’

                                               Belgiske vafler! 

I går reiste siste gruppe en og halv time med buss for å hoppe i fallskjerm. denne gruppen var jeg også med på. Må si at det var helt fantastisk følelse å hoppe ut av det flyet og noe som jeg anbefaler på det sterkeste.

Bilde: Når eg si ' HOPP!!! ' jenta mi du spør kor høyt da pappa? !!! haha grattis med første hoppa di i dag i Sydney,  <3

God stemning under afterski party, IDYLL! 

       fornøyde scando arrangører etter en vellykket afterski party,                                                 Katarina & Camilla 

En kveld invitere jeg noen av jente i klassen til Taco kveld, av og til er det godt å spise noe vi er vandt med fra hjemme.

                Vilde, Sophie, Ingrid, Sigrid 

Nå nærmer det seg eksamen og slutten på denne flotte reisen. Det kommer til å bli trist å si farvel til venner som en har fått god kontakt med her de siste mnd, men det skal også bli kjekt å komme hjem til norsk god mat og ikke minst familie og venner.  

jaja, vi har fortsatt to opplevelsesrike uker igjen før de fleste setter kursen mot Norge!

Snakkes, 

Jennifer

Sydney,engelsk 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *