Vulkantur og Auksjon !

Hei dere! Denne helga har vært travel! På fredag (natt til lørdag) dro vi en stor gjeng og besteg Vulkanen, Batur som ligger 1717 meter over havet! Vi dro med busser klokka halv to på natta, var fremme kl fire, så begynte vi å hike oppover til vulkanen. Det tok ca to timer før vi var på toppen, her kokte vi egg, drakk kakao og så på soloppgangen! Veldig fin tur, en soloppgang vi sent vil glemme! Det var overasskende kaldt der! Første gang vi har fryst så mye iløpet av oppholdet vårt! Men var ellers en kjempefin opplevelse å få med seg ! 

Det var utrolig fint å se på frem til tåka kom og ødela litt… Men fikk ihvertfall sett litt ;D På veien ned igjen gikk vi innom Monkeyforest og hilste på apene!

De ble svært takknemlige for mat! :-) Søte skapninger de der! Når vi endelig kom oss hjem, gikk vi rett til rommet og sov resten av dagen, for å bli opplagte til auksjonen som skulle være senere på lørdagskvelden! 

Alle studentene tok med seg norsk mat hjemmefra før vi kom hit, og samlet det til auksjonen, i helga ble alt auksjonert bort til barnehjemmene i bali, vi fikk samlet inn ca 80 000 kroner! Vanvittig bra! :D 

I morra begynner vi med Karate, kan bli spennende det! Vi blogges!

XOXO

Tina & Emilie

Idrett – Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *