Sydney!

Hei alle!

Beklager at det ikke har vært så mye blogging i det siste, det har vært så ekstremt hektisk med skole + volleyball. Vi har nå anatomi på skolen, og det er ett ganske krevende fag. Det krever masse pugging. Så alle er utrolig flink å leser masse. Vi er snart ferdig med volleyball, så det blir eksamen neste uke. NERVØS! Vi hadde del 1 av ferdighetsprøven denne uken. Noen var ganske nervøs for dette, men vi har en så dyktig trener som hjelper og guider oss gjennom alle øvelsene, så alle kom seg trygt gjennom! Fredag hadde vi volleyball turnering, noe som var kjempe gøy! Det er så utrolig kjekt å se at alle har utviklet seg så mye igjennom disse få ukene med volleyball. Om kvelden på fredag møttes vi på ett utested her i Manly og det var premieutdeling. Det var kjempe god stemning. 

I dag ( søndag) var vi en liten gjeng fra Idrett som dro til Sydney for å dra på kino. Vi dro på IMAX. Det er verdens største 3D kino. Kvaliteten var så mye bedre enn hva vi er vant med i Norge. Om du skal til Sydney, så MÅ du dra på IMAX kinoen!

Ellers så går det ganske greit her. Været er veldig varierende, dessverre. Vi har nå 17 dager igjen, og det merkes på folk at de ikke vil dra hjem. Vi har blitt til en fantastisk gjeng her nede, og vi gruer oss veldig til vi skal skilles. Vi må bare prøve å gjøre det beste ut av det den lille tiden vi har igjen. 

Legger ved noen bilder fra Volleyball turneringen: 

Vilde og Kristel, Idrett 1 Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *