Irritasjonsmoment i Sydney

1 Internett – Man får 1GB med gratis wifi fra skolen hver dag. Det vil si at hvis du vil skype med familien, så må du nedprioritere noe annet. Det er utrolig irriterende når man for eksempel har lastet ned masse bilder på facebook og skal trykke “publiser”, og så slettes alt. Eller når man har skrevet et blogginnlegg, og så slutter wifien midt i skrivingen og alt blir borte. Flott! :)
2 Lyset som badet som alltid slår seg av – vi har et automatisk lyssystem på baderommet som står på automatisk i 10 minutter og så slår det seg av.  Hvis man kommer inn og lyset står fremdeles på fra personen som var der før deg, så er en veldig enkel feil å gå inn i dusjen og ane fred og ingen fare før det plutselig blir mørkt. Så må man gjøre håndklet(som endelig har blitt tørt fra gårsdagens dusj) vått igjen, og så trippe bort til inngangsdøra hvor lysbryteren er. Så kommer det en random inn akkurat i det jeg har gått ut av dusjen, og slår på lyset. 
3 "If you have a Flyby-Card, please scan it now". Den kommer automatisk 3 ganger hver gang vi handler på Coles(matbutikken), som er cirka en gang daglig. GAAAAD
Med andre ord, ikke mange problemer her i Australia :) SØK!!! 
Ida Marie/ ex.phil, ex.fac & IIC
Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *