La primera semana en Barcelona

Hei!

Nå er det et nytt semester i gang her i Barcelona, og vi skal blogge om oppholdet her og senere i Paris. Først kan vi presentere oss selv:

Våre navn er Ellen Marie Kristiansen og Hedda Dagestad-Larsen, og vi skal blogge om oppholdet med GoStudy, hvordan det er å gå Exphil og Exfac og om livet i Barcelona og Paris. Vi er to 19 år gamle jenter som begge kommer fra Oslo. Ellen Marie har gått studiespesialisering ved Persbråten Videregående, og Hedda har gått media og kommunikasjon med studiespesialisering ved Ullern Videregående. Grunnen til at vi valgte å dra med GoStudy hit var at vi begge syntes dette virket som en spennende måte å oppleve nye deler av verden på, samtidig som vi får faglig kompetanse. Vi kjente ikke hverandre før oppholdet startet, men siden vi nå har bodd sammen i nærmere to uker så har vi blitt veldig godt kjent.

Ellen Marie
Hedda

Vi var en liten gjeng på 8 stykker som møttes på Gardermoen 16.januar for å reise nedover for å starte vårsemesteret i Barcelona. Malika (vår eneste, men fantastiske lærer her nede) møtte oss på flyplassen i Barcelona og plasserte oss i en taxi som tok oss til leilighetene. Vi brukte den første dagen til å organisere oss og oppdage nærområdet før vi møtte resten av gjengen på en bar i gamlebyen til en velkomstdrink. Fredag ble brukt til å bli enda bedre kjent, guidet tour med Martine (kontaktpersonen vår i Barcelona) i gamlebyen for så å spise middag på et gammelt Katalansk bryggeri. Vi fikk smakt autentisk, spansk tapas og vi ble enda bedre kjent med gjengen, Martine og Malika. Dagen etter var det tapasrunde i tapasgatene, hvor gjengen senere møttes og ble enda bedre kjent.

Gjengen på tapasrunde sammen med Malika, Martine og Ivan.

Den første uken har det vært mye gåing, litt shopping og mye utforsking. Vi har allerede blitt en ganske sammensveiset gjeng, og ettersom at vi er så få kommer alle godt overens.    

Vi gleder oss til å se hva resten av turen byr på!

Ellen og Hedda

Barcelona/Paris-Exphil/Exfac  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *