Langhelg i Varadero… CUBA!!!

Hei,

Nå er vi kommet hjem til Havanna igjen etter en helg i Varadero. Der bodde vi på et kjempefint 5-stjernes all-inclusive hotell. Dette vil altså si at vi kunne drikke og spise hva vi ville! Det var som å være på julebord en hel helg. Vi gikk bare rundt og var konstant mette og toppet alt med champagne og drinker til alle måltider.

 Området vi bodde på var kjempestort og bestod av flere barer, restauranter og det var ikke alltid like lett å finne frem. Rommene var store og fine med to king size-senger, walk-in-closet og bad med både dusj og badekar. Skikkelig luksus med andre ord, noe som virkelig ble en kontrast til livet i Havanna. Området bestod også av flere bassenger og nedgang til den nydelige stranda. Disse fasilitetene ble i midlertid veldig lite brukt (i vært fall av oss) fordi regnet høljet ned mer eller mindre hele helga, i tillegg til at vi «bare» hadde rundt 18 grader – noe som er veldig kalt i forholdt til hva vi er blitt vant til. Derfor koste vi oss heller bare enda mer under tak med mat og drikkevarer – i tillegg til at vi hadde muligheter for å få massasje, boblebad og yogatimer.

Vi dro alle sammen i lag fra skolen i tillegg til at vi hadde med oss nesten alle de ansatte fra Gostudy-teamet, og på tross av regnet hadde vi en kjempefin helg, avrundet med en liten smak av sol siste dagen.

Stina og Sonja

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *