LISTEN OUT FESTIVAL

01.10.2017

Hei!

Søndag er i mine øyne kanskje ukas beste dag, og også denne søndagen har vært superdigg. Synes det er så deilig å ta livet med ro på denne dagen og rydde litt i tingene sine og stelle i stand andre ting man har utsatt å gjøre. Så denne søndagen har gått til soling på bergene nede ved vannet, kjøpe inn litt mer snacks og is til å ha liggende, overføre bilder til PC og rydde på rommet. Selv var jeg ganske sliten i dag (spesielt i bena) ettersom vi var på en festival i Sydney i går som heter Listen Out! Er faktisk så utrolig glad for at jeg bestemte meg for å kjøpe billett, selv om det er en ekstra utgift man ikke har regnet med på forhånd, for det var utrolig utrolig gøy. Alle som var der gikk i veldig kule festivalklær og det føltes nesten ut som man var på Coachella i Amerika! Masse frynser, glitter, paljetter og nettingstrømpebukser var det iallefall. 

Det var en god del kjente artister, blant annet Mac Miller, Bryson Tiller og Duke Dumont! Men i tillegg var det en drøss nye artister jeg ikke har hørt om før innen EDM og pop som passet veldig bra å danse til og høre på, så det ble liksom ikke sånn at man gikk bort fra scenen når det kom et ukjent navn. 

Utover ettermidagen kom også sola frem og skinte, så der var vi veldig heldige. Ble litt kaldere når sola gikk ned og det ble mørkt, så hvis jeg skulle ha gjort det om igjen hadde jeg pakket med meg en ekstra genser! Når man først sto inne i folkemengden og danset var det selvfølgelig godt og varmt, men det var stor pågang på taxi/uber da festivalen var ferdig, så det ble litt venting og da hadde det vært godt med en cardigan eller noe. Lessons learned :-)

Jeg hadde det iallefall utroooolig gøy og er som sagt veldig glad for at jeg prioriterte å kjøpe billett til festivalen. Jeg fikk danset masse og ikke minst vært med venner og møtt nye mennesker, så man får jo hele pakka (i tillegg til en unnskyldning for å glitre ned hele ansiktet sitt, hihi). Jeg har nesten ikke drukket alkohol iløpet av oppholdet mitt her nede fordi jeg tåler alkohol veldig dårlig, men det var absolutt ikke noe problem å være der edru for man blir veldig giret og hypet på livet kun av stemningen og alle folkene som danser. Kjempeopplevelse altså! Nå kan jeg i tillegg skryte på meg å ha sett Bryson Tiller og Mac Miller i egen person (solbrille-emoji). 

Det var iallefall gårsdagens festligheter og i morgen starter en ny uke. Wow, som tiden flyr! Har 54 dager igjen her i Australia og tenker å utnytte de så mye som mulig og håper flere gøye tilbud/arrangementer dukker opp fremover. 

Vi hörs grabbar!

Helene
Sydney – Ex.Phil/Ex.Fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *