Raftingtur og Monkey Forrest

Hei igjen!

For en liten stund siden var vi på utflukt til Ubud, det kulturelle hjertet av Bali – fantastisk sted. Turen var organisert av GoStudy, så når klokken slo 9 satt vi i busser på vei opp til Ubud. På veien til Ubud så vi elefanter, to slaktede griser i veien og mange mektige bygninger. Etter en times tur var vi på plass oppe i Ubud hvor vi skulle rafte ned en elv i jungelen. Vi fikk tildelt vester og hjelmer som vi måtte ha på – ingen så riktig kloke ut med dette, haha. 

Etter en stund var vi plassert i båtene nede i elven, og den to-timers raftingturen kunne begynne. Reisen gjennom jungelen var virkelig uforglemmelig. På veien ned var det flere små kiosker hvor man kunne kjøpe Bintang og andre gode drikker – ble på en måte en liten barstreet nedover jungelen. Vi så flere mektige waterfalls og lianer som hang over elven. 

Noen steder fikk vi bade i elven og ta litt bilder som var populært. Det var sterk strøm i elven, så av og til måtte man hjelpe hverandre for å komme seg frem. Et parti fikk man hoppe ut og flyte nedover elven på ryggen og kjenne det kalde elvevannet som fraktet deg nedover. Når man lå der på ryggen så man alle lianer og planter som omfavnet elvebreddene og steinvegger som var innrisset med gammel Balinesisk kultur kunst. Det var ganske fett! 

Etter raftingen var det Monkey Forrest som stod på planen. Så etter vi fikk tilbake varmen og fikk i oss noe Nasi goreng satte vi kursen mot apeparadiset. Selve parken var en stor jungel med mektige trær og templer, fylt med masse aper. Man fikk utdelt litt peanutter av de som gikk rundt og tok bilder der, som man kunne mate apene med. Disse apene var ikke særlige vennlige, men søte var de. 

Noen aper var mer fotogen enn andre:)

Det var veldig populært og ta bilder med disse apene, så det var det det gikk mest i ute i parken der. 

Alt i alt var dette en morsom opplevelse, og kan sterkt anbefale begge aktivitetene. Apene levde under gode forhold,i forhold til mange andre dyr på Bali som er i fangenskap som ikke er like heldige, dessverre. Ikke bare får du kule bilder som gjør at du får en kul feed på instagram, men også mange nye inntrykk.

– Anna

Bali – personlig trener

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *