Livet på ACC

Heihei! Jeg heter Mette Golberg og det er jeg som skal oppdatere bloggen om alt som skjer på engelsklinja i Sydney denne høsten. Vi har allerede hatt noen utrolige dager og netter her i Manly, så det er ingen tvil om at disse tre månedene kommer til å fly avgårde. 

Siden det er rekordmange GoStudy studenter på ICMS i Manly i år var det ikke plass til oss engelskstudentene oppe på campus. Litt kjipt i begynnelsen – men hey, vi har det faktisk utrolig bra her vi endte opp og!

image

Manly Bunkhouse heter hostellet her vi bor, som ligger ganske sentralt i Manly. Kun et kvarters gange fra den store handle- og bargaten Corso og 2-3 minutter unna Manly Beach. Her bor det mennesker fra hele verden, inkludert oss 10 nordmennene som går engelsk. Vi har allerede fått venner fra England, Canada, Italia, Frankrike og Danmark og vært på et lokalt houseparty, så her får vi opplevelser utenom college også!

image

Vi har en veldig koselig hage på hostellet som brukes mye av alle, perfekt å lese i om dagen eller vorse/spise junkfood i om kvelden! Bunkhouse har også en katt som heter Zoe. Veldig søt katt med en interessant personlighet.

image

Gleder meg til å oppdatere om alt spennende som skjer de neste ukene!

Følg meg gjerne på instagram eller tumblr for å se flere bilder fra oppholdet:
@metteeeeeeee
mettegolberg.tumblr.com 

Mette
Sydney – Engelsk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *