Manly Beach

image

(Dette innlegget skulle vært postet i går kveld, lokal tid, men dårlig internett..!)

Her tilbringer vi mye tid dere! Stort sett hver dag er vi på stranden. I løpet av de 3 ukene vi har vært her er det kanskje 3(?) dager der jeg ikke har vært på stranden. Det er en av favorittplassene her nede. Og nei det er ikke bare en strand. På Manly Beach skjer det noe nesten hele tiden. Det er her vi har hatt alt av den praktiske undervisningen så langt. Vi leser pensum, slapper av, soler oss, skater, skyper, bader, surfer, trener og ja, det skjer utrolig mye der nede. Manly beach er rett og slett gøy! Det er folk der 24/7. 

image

Da vi kom til Australia var det Australian open of surfing. Dette er en stor surfekonkurranse, som vil si at det var mye folk der hele tiden. Da konkurransen var over tenkte vi at det kom til å bli veldig dødt der nede og lite folk osv. Det er det ikke. Kjeder man seg er det bare å ta turen ned på stranden og se på alle som trener, surfer og ja bare har det gøy! Det er underholdning i seg selv. Haha.. Og nei jeg overdriver ikke, Manly Beach er awesome

image

Siv og Lise på australian open

Som sagt er vi allerede ferdig med surfetimene. Så tenkte bare å vise dere litt bilder som Siv tok siste dagen med surfing:

image

Surfs up!!

image
image
image

Nå om dagene er det volleyball som gjelder. Ferdighetsprøven, som alle må ha, nærmer seg. Den er ganske lik eksamen og det er viktig at vi består denne. Jeg er vel ikke den eneste som er litt smånervøs. Men med 1,5 time volleyballtrening på morgenen og litt egentrening går det nok greit. Har ikke bilder fra selve treningene, men som sagt driver vi litt egentrening og det har jeg bilder av!

image
image

Etter skolen idag dro de fleste ned på stranden, endelig fint vær! Ja det regner og er kjipt vær her nede og innimellom! 

image
image

I morgen tidlig er det ganske mange som drar til Sydney for å være med på Future Music festival. De kommer nok til å ha det helt suupert, med masse god musikk, bra vær og mye folk. Skal få slengt inn en stemningsrapport derfra senere, skal ikke dit selv. Jeg og noen av de andre jentene blir igjen i Manly og tar helgen litt som det kommer. I morgen er første dag, siden jeg kom hit, jeg ikke skal ha på vekkerklokke tiidlig om morgenen, det blir litt digg! 

God natt(ettermiddag?) og god helg!

Nicoline

Sydney – Idrett 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *