Mojo Surfecamp

We are back home, og slitne etter en fantastisk helg med surfing!

På fredag ble vi plukket opp av Mikayla, Ida og Cecilie uten for Royal Far West, hvor vi bor. Etter en 3 timers lang busstur ankom vi campen i Anna Bay. Alle var gira etter karpe på full guffe og allsang hele veien! Da vi kom frem ble vi vist rundt på området og tildelt rom/hytter. And guess what, de hadde to kenguruer som hoppet rundt på campen. De var menneskevandte, i og med at de som eide campen hadde reddet de langs veien – som betydde at vi kunne klappe de!

Lørdag morgen sto det to army-jeeps klare for å kjøre oss til en “hemmelig” strand ca 10 minutter unna. Veien var kronglete og offroad, og vi ble møtt av en overraskelse når vi kom frem – det var en nudiststrand!

Etter litt surfeinfo/sikkerhet etterfulgt av yoga tok vi hvert vårt surfebrett under armen. Dagen besto av to surfetimer, med pizza mellom hver økt. Dominos har aldri smakt bedre! Etter litt bank av bølgene og strømmen, klarte alle å stå oppreist på brettet. For hver bølge som kom ble alle bedre og bedre, men tro meg det var en utfordring!

Tilbake på campen fikk vi servert australsk barbeque, noe som var ekstremt digg etter en hel dag i vannet med sola stekende. Etter middag hadde vi litt drikkeleker og allsang, før vi gikk ned på stranda for å fortsette festen. Alt i alt en sykt vellykket dag, og vi traff puta hardt når vi la oss!

Dag 2, enda mer surfing! Alle var ganske slitne, og mange veldig solbrente. Noen av oss valgte å bare chille, mens andre var i vannet helt til siste slutt. Tilbake på campen spiste vi lunsj, og deretter bar det hjemover.

Alt i alt er vi veldig imponert over opplegget, og kan virkelig anbefale å dra på surfecamp med Mojo! Utrolig morsomt, samtidig som vi ble enda bedre kjent med hverandre! En ekstra takk til vår turplanlegger Mikayla fra Mojo, da dette var hennes siste surfecamp her i Australia. 10 av 10.

Snakkes
Tomine og Vilde
Ex-phil/Ex-fac, Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *