Hverdagen i Paris

Hei igjen! Håper alle har hatt en fin uke så langt. Denne uken har virkelig alle stått på når det gjelder skolen, vi har en del å ta igjen og må derfor prioritere riktig før og etter skoletimene slik at vi får best mulig utbytte av disse. Jeg har sammen med Martine og Susanne, jentene jeg bor med, vært å lest både ute og på kafé. 

Ellers har vi kost oss en del på kveldene. Vi prøver selvfølgelig å være økonomiske og lage mat hjemme, men det er ikke hver dag vi klarer å motstå fristelsen av restauranter rundt hvert hjørne og ikke minst Uber Eats (ops)… For de som lurer så er Uber Eats en app hvor du bestiller mat og får det levert på døren. Der er farlig lett, og passer egentlig ikke så godt inn i budsjettet vårt. 

En annen ting vi har fått testet er fransk kino! Surprisingly good! Mange som besøker Frankrike er kjent med at franskmenn foretrekker at vi snakker fransk her. Det er heldigvis ikke sånn overalt, og de er som oftest fornøyd så lenge du prøver og de er svært hjelpsomme. Kinoene spiller mange filmer både dubbet og med original audio, noe vi satt stor pris på. :-) Kort oppsummert har vi hatt en rolig og bra uke til nå. Til helgen tror jeg de fleste har planer om å teste utestedene her, så vi krysser fingrene om at det lykkes. 

Her jobbes det..
Susanne og Martine før kinoen
Her nytes et lite måltid på en av våre nærmeste restauranter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *