NEON Run Sydney! #Lightupthenight

Jeg har nettopp fått fjernet skrivekrampen i handa og blitt ferdig med prøveeksamen. Forhåpentligvis min første og siste prøveeksamen i Ex.Phil. Oppgavene var ok nok og jeg følte meg ikke helt fortapt, selv om jeg innser at uken fremover kommer til å gå i lange dager med nesa mye i boka. For å tenke på noe annet enn eksamen som kommer, dro vi på NEON run i Sydney. Det var bare helt fantastisk gøy. Det er et 5 km løp, hvor vi får utdelt t-skjorter, startnummer, neon maling ( maling som lyser i mørket !) og er inndelt i lag. Vi stilte opp med bortimot 18 løpere tror jeg, og var inndelt i 4 lag: Salsa, Tequila, Corazon og Cerveza. Alle de forskjellige gruppene, for det var maaaange deltakere, startet på hvert sitt tidspunkt. Innad i selve løperuten var det forskjellige stasjoner (dansing, rock, skum, disco osv). Et helt sykt opplegg! Veldig gjennomført. Er så glad for at jeg har fått vært med på dette. Det kommer ikke til å bli glemt på en del år. 

Var så koselig å dra til Sydney. Alle var kjempe gira på løpet, vi spiste litt sammen også dro vi så klart på tidenes joggetur. Må bare sitere Amalia på dette punktet ” Aldri vært så morsomt å løpe før”.  Løpet var i ” The Royal Botanic garden” som for øvrig var en kjempe fin park, vi skal tilbake dit en dag det ikke er fult så mye folk.  Vi fikk sett Sydney fra kveldstid og med så mye lys og høye bygninger blir man bare litt mer forelsket enn tidligere. Sydney altså, for en by.

Gostudy represent! 

Team Cerveza!

Kan ikke hete Cerveza uten å ta en obligatorisk ØL. 

Var ikke mangel på farger denne kvelden hvertfall :) 


Light up the night! 

Dj-en var også på plass under hele løpet! 

Let’s go! 

Skumbad stasjon under løpet, med opra huset i bakgrunn! 

var helt sykt, plutselig var hele gruppa der, det mest tilfeldig og minst planlagte gruppebilde jeg har vært med på :) STEMNING! 

Nightlife Sydney! utrolig vakkert! 

Avslutta med Iskrem mens vi venta på ferga. Her er hvor vi tar ferga til Manly :) 

Embla
Sydney, Ex.phil/Ex.fac 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *