På tide med en oppdatering av meg

Jeg vet jeg er elendig til å blogge nå. Men jeg skylder på eksamens lesingen. Som dere har lest så har vi i Bali hatt eksamen. Den var i går mer presist. Noe som var veldig nervepinnene. Og endelig er den over. Mange har planer for ferien med å reise rundt om i Bali, øyene rundt, andre land eller bli her. Min plan er å hente typen på flyplassen om 3 timer. 

Jeg ser virkelig frem til å treffe han igjen. Planen min for ferien er å nyte tiden med han og ta dykker sertifikatet. Han har det fra før av. Så etter jeg er ferdig med det så er det mulig at vi tar en dag hvor vi dykker sammen!

Ellers er det en mulighet for at vi skal bade med delfiner og besøke en plass som heter twin waterfall. Det er nydelig der og absolutt en plass jeg anbefaler folk å besøke. Ellers har jeg ikke så mye tid til blogging akkurat nå. Siden typen lander snart så vil jeg gjerne pakke sekken med det jeg trenger for å sove på hotellet med han, rydde vekk sakene mine fra pulten på rommet slik at om Silje bestemmer seg for at noen skal overnatte her istedenfor at hun overnatter på andre rom så kan de legge fra seg ting der. Også vil jeg gjerne ta ut noe penger og kjøpe noe vann som han kan få når han lander. Også må jeg jo dra herfra før flyet lander så :D

Dette er lappen jeg skal holde oppe når han kommer. Som jeg gleder meg! Så får dere kose dere masse! :D

Ann-Christin 

PT, Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *