Prøveeksamen

Denne uka har vi alle vært helt oppslukt i prøveeksamen (som for øvrig gikk greit for alle), så det det har ikke vært tid til annet enn lesing og kollokviumsgrupper. Prøveeksamen hadde vi på onsdag, utrolig deilig å få bekrefta at man ikke er helt på bærtur når det gjelder pensum, enda bedre er det at vi har en hel uke å lese til før den offisielle eksamenen!  Tviler ikke for at den, i likhet med denne uka, vil bli tilbringt på stranda sammen med ex.phil bøkene!
image

image

imageI går hadde vi planlagt å reise til Maracajau for å snorkle. Vi reise til Maracajau, men å snorke gjorde vi ikke. Båten vi skulle reise med ut til korallrevet fikk motorstopp, noe som resulterte i 1 time med venting midt ute på bølgene i regnværet. Det var gøy det òg da, bortsett fra at vi ikke fikk dykka. Heldigvis (for noen) fikk vi brukt dagen på Midway Shopping i Natal!  Ikke så festlig for dem av oss som hadde lagt bankkortet igjen i Pipa daaaa. Men det var en fin tur uansett, neste gang skal vi ihvertfall forsikre oss om at det blir sol før vi legger ut på eventyr. Da gjør det jo egentlig ingenting med motorstopp.

imageDany (portugisisklæreren vår) var med da!
imageVi fikk i det minste en liten tur på havet!
image

Skal skjerpe meg med litt hyppigere blogging her fra oss her i Brasil! Å huske på bloggen er ikke like lett i dette landet hvor det nesten alltid skjer noe man har lyst til å være med på! Det har forresten blitt laget en surfevideo av oss, må bare minne på at den er fra vår TREDJE surfetime!

Ida 
Ex.phil/Ex.fac, Brasil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *