O-Week

Hei, O-week er nå over, og vi har kost oss max hele uken! Vi har møtt mange nye elever, og gjort mye sosialt. Jeg vil nevne noen av høydepunktene under. 

Gjennom uken har vi blant annet hatt marshmallow night med resten av studentene. Vi satt rundt bålet, grillet marshmallows og hørte på ene studenten spille gitar. Det var såå koselig. 

I O-week kunne man også være med på ulike turer, som til shelly beach og Palm beach. En av kveldene var det movie night. Da samlet alle seg for å se film i en av salene på skolen. Vi hadde sakkosekker å ligge i, så komfortabelt var det! 

På tirsdags kveld var det toga-party. Vi kledde oss i hvitt, og samlet oss i studentbaren. Noen dro kostymet videre ved å gå med krans og laken. Morsom kveld! Vi gikk videre til Shark Bar etter det. 

Cocktail party var noe alle så frem til, og jeg skjønner godt hvorfor. Dette var på Torsdag. Vi fikk pynte oss litt ekstra, og guttene gikk i dress. Kvelden startet med en høytidelig ‘welcome ceremony’ med fine, motiverende taler. Vi gikk så ut fremfor skolen der selve cocktail party’et skulle holde til. Her ble det servert både gratis mat og drikke – vin, champange, og ulike tapas-retter, som miniburgere. Miniburgerene ble en favoritt hos mange, inkludert hos meg. Vi gikk rundt og ble kjend med mange nye. Det ble spilt live-musikk, så stemningen var på topp hele kvelden. Fotografen fikk med seg mange av de hyggelige øyeblikkene. Etter cocktail party’et dro noen hjem igjen, mens andre gikk videre ut.

Welcome ceremony
Cocktail party

På fredag var det Campus day! Vi fikk Barbeque og chillet på gresset med mat. Man kunne spille beerpong, og dersom man vant fikk mann en t-skjorte, caps eller fanny pack gratis. De som ønsket kunne være med å danse zumba. Campus day avsluttet med et sykt bra Colour run! Vi fikk utdelt hvite tskjorter og ble dynket i farge da vi sprang gjennom hinderløypa! Dette er en av de gøyeste tingene jeg har vert med på, på lenge! Hinderløypa inkluderte å skli ned en sklie, krype gjennom og under gjenstander, og bokse oss gjennom siste del, samtidig som vi ble kastet farge på. For et minne!

Tina

Sydney – Ex.phil/ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *