Rafting og fest!

Hei, lenge siden jeg og Maria har fått skrevet her nå. Den siste tiden har selvfølgelig gått til skole men også mange andre morsomme aktiviteter!

Vi var på rafting som Gostudy hadde satt opp for oss, det var kjempemorsomt og utrolig kult å kunne se «jungelen» på en annen måte. Litt vanskelig å få tatt bilder da mobilen for det meste lå i sekken.. Turen anbefales på det sterkeste, og er ikke noe problem om man ikke har gjort det før.

I går var vi på Tropical Party på Cocoon. Utrolig kult sted og med god musikk! Var bra stemning hele dagen og veldig morsomt å se alle de som var flinke til å kle seg ut. Vi var der til rundt 20 tiden siden de fleste dro videre for å gjøre seg klare til byen. Vi dro bare hjem siden vi får besøk hjemmefra i dag, og det er greit å være litt opplagt til det. Cocoon er et kult sted å vorse/henge og dere skal ta turen hit, og ikke langt unna hotellet!

I dag går dagen til å fikse vipper og negler(luksus) før besøket vårt kommer, og Maria ligger på stranden med noen av de andre. Vi skal ut i kveld, og det blir helt sikkert La Favela, et sted dere må sjekke ut! Er utrolig lang kø for å komme seg inn, men det går fortere enn en kø på utested i Norge, heldigvis!

Vi har spist mye på BEL-chic i det siste, det er utrolig god mat der og veldig godt brød! God service og koselig sted, i tillegg til at vi på Gostudy får 10% rabatt! Ligger rett utenfor Harris Hotel, der de andre studentene bor.

Skal prøve å ta litt mer bilder, og har egentlig laget ferdig video men youtube lar oss ikke legge den ut.. Kommer vel snart forhåpentligvis :)

Maia Sundbye, VGS online

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *